ÇOK TATİL

2.3.12

 Bu hafta yalnızca bir gün gittim işe.
Kar tatili zevkini yaşadım nihayet.. O kadar karı, soğuğu köy yollarında yemiş, bir de üstüne yokuşun tepesinde kalmış olduğumuz için, çoktan hak etmiştik. :) 
Bu haftanın bir kaç gününü kendime ayırmıştım zaten ama piyangodan 2 gün daha çıkınca tam keyif insanı oldum. Yattım, kalktım, yedim, içtim, okudum.
Güzel oldu ama bu sürede yine 'çalışmak mı, evde olmak mı?' sorusunu sordum kendime.
Uğraşacak bir şey olmayınca ve yaşadığın şehirde yalnız olduğunda -ki yani şu an benim durumum- çalışmayı tercih ediyorum.
Keçeler büyük bir meşgale benim için. Lohusa taçlarını yapmaya başlamamla oldukça yoğun geçiyor günler, zaman zaman yetiştirmek için strese giriyorum ama iyi ki yapıyorum.
Yoksa bu sürekli dinlenme hali pek zevkli olmayabilirmiş. :)
.
Mutlu hafta sonları herkese!


5 yorum:

tedarikmucize dedi ki...

Calisirken ah evde olsam derdim 8 aydir evdeyim ama bambaska bir sehirde ailemden arkadaslarimdan uzak simdide keske calissam diyorum. arada tatiller guzel ama yalnizsan calismak en iyisi.

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Çekimlerine bayılıyorum Nazocum ve ilginçtir her Salı aklımdasın:))malum senin tatil günün.

TUĞBA'NIN DÜNYASI dedi ki...

Merhaba canım;
Bende kendime hep bu soruyu soruyorum çalışmak mı evde oturmak mı? Keşke insan kendine göre ayarlayabilse çalışma koşullarını saatlerini. O zaman sanırım bu sorulara da gerek kalmayacak. Tatilin keyfine varmışsın ne güzel. Biz burada bir güncük tatil için nasıl sevinip hayaller kuruyoruz keşke burada da öyle arada kar tatili falan yapsalardı bize de. Burada sıcak tatili olabilir ancak herhalde:):)Yine de home office bir işim olmasını tercih ederdim ben hem evde vakit geçirip hem de çalışma hayatının içinde sevdiğin bir işle uğraşmak harika olurdu:) Çok sevgiler canım..

Syhn dedi ki...

kar işte böyle güzeldir :))

GÜZİN dedi ki...

çok keyiflii bu kar tatili bize yaradı, keyifli günler geçirdik, çok mutlu olduk ama artık yaz gelebilrmi lütfen:))