BİR GÜN DE BÖYLE GEÇTİ..

21.2.09

Şimdiye kadar çoktan ısınması gereken hava fena halde naza çekiyor kendini. Zaten benim gelmemle evrim geçirdi bu şehir. Kar yağdı, yağmur yağıyor sık sık, hava normalden çok daha serin oluyor.. vs. Kalan 3 ayı sıcak sıcak geçirmek istiyorum, n'olur!

Unutmadan az önce spordan geldim! İçime işleyen tembellik yüzünden her aynaya baktığımda belden aşağımın gittikçe genişlediğini görmek acı veriyor. :(
Madem yemeyi kesemiyorum, bari biraz yakayım ama değil mi? Üstelik oturduğumuz sitenin spor salonu var. Değerlendireceğim bundan sonra. En azından haftada 3 gün koşu bandında 30 dk. geçireyim.

Bugün dolaştık biraz, fotoğraf çektim her adımda.. Buralarda çöl iklimi hasıl bildiğiniz üzere. Yeşil ve sulak alan yok denecek kadar az; ancak para olunca insanlarda bu sorun en aza inebiliyor. Evimizin yakınındaki bir siteye gittik. Büyük, yapay bir göl yapmışlar ve gölün etrafına kurulmuş site. Evlerin büyük balkonları, önlerinde botlar ve yeşil ortam çok hoşuma gitti, bir de aşağıdaki rüzgar gülü ve bank..
Aşağıda da bazı evlerin posta kutuları var, hoşuma gitti:) Bizim evin ki çok sıradan, bunlardan mektup almak daha eğlenceli olurdu.
Sevgili alınca her çiçek güzel de ben nergisleri özledim. Gelsin artık mevsimi, acaba burada da olur mu? Papatyaları ve orkideleri de seviyorum, bir de öğrencilerimin getirdiği leylakları..
***
"Masumiyet Müzesi" bitti. Ortalarda yavaşladım, 'Kemal Bey' baydı beni; ama azimle devam ettim. Üzüldüm adama, zavallı 'hasta' kanımca, 4213 sigara izmaritini saklayacak kadar hem de! Son bölümünü sanki daha farklı bekliyordum, biraz yavan bitti gibi geldi. Bir de 'Bazan' nedir yahu?!? Sonuç olarak çok da kötü değildi ama okunsa da olur, okunmasa da.. :p Bunun üzerine şöyle güzel bir kitap okumak gerekiyordu, "Uçurtma Avcısı"nı seçtim.
Keyifli bir Cumartesi gününe uyanıyorsunuzdur umarım, bana iyi geceler..


16 yorum:

Nazpek dedi ki...

Merhaba
Masumiyet Müzesi ile ilgili tüm görüşlerinize katılıyorum
adamdaki aşk neydi yahu!*
Uçurtma avcısı da güzel bir roman severek okumuştum bir iki eleştri noktası var ama...

NzlGl dedi ki...

Nazocuğum
Böyle bir imkanın varken neden spora bu kadar geç başladın:))

Ama önemli olan başlamak seni tebrik ediyorum lütfen bırakma...
çok öptüm
iyi ve inşallah sıcak bir haftasonu diliyorum sana

Adsız dedi ki...

bende okuyayım istiyordum ama şimdi vazgeçtim. başladığım gibi devam edemeyince ben bitiremiyorum o kitabı sonra içime dert oluyor.

zilsizzarife'nin yeri dedi ki...

Nazo'cum kitabın bitmiş olmasına sevindim.Bende seninle aynı şeyleri hissetniştim.Kemal bey kesin ruh hastası zaten.Onun o takıntıları beni bile hasta etti.Süper bir haftasonu diliyorum:)

Flame dedi ki...

Spora başlamakla iyi etmişsin. Bende havalar güzel oldukça eve yürüyerek dönüyorum. Haraket harakettir. 30 dk tempolu yürüyüşle evde olmak hoş oluyor :)

Çiçeklerin ve çektiğin fotolar çok güzel. Ağzı burnu olan ağaç gövdesini çok sevdim ben...

beliz dedi ki...

Bende nergisleri çok severim bazen mevsimi olmasada burnuma nergis kokuları gelir gibi olur.Şu aralar nergis mevsimiydi pazarda buldukça aldım ama bu hafta pek bi soluktular galiba bitiyor :(

AskinAy dedi ki...

spor yapmak streside atar ayni zamanda ne iyi etmissin,cicekler ve resimler harika canim,keyifli bir haftasonu gecirmen dilegiyle..

TUĞBA'NIN DÜNYASI dedi ki...

Canım spor olayı gerçekten harika.çok sevindim.keşke yakınlarda olsa da bende gidebilsem.masumiyet müzesi benim de pek beklediğim gibi çıkmadı.ama yine de okudum sonuna kadar.yalnız uçurtma avcısını çok sevdim.senin de seveceğini düşünüyorum.hafta sonu mevhumum kalmadı benim hiç burda. sadece bir gün tatil yapmak hala tuhaf geliyor o yüzden bugün hiç cumartesi gibi değil.nasıl da günlere anlamlar yüklemişim zamanında şimdi çok bocalıyorum genelde cumartesileri çok eğlenceli,deli dolu,kalabalık olurdu pazar da farklı bir dinginlik hali..bugün sanırım bende en çok pazartesiye uyuyor..

Adsız dedi ki...

fotoğraflar çok güzel görünüyor:)

RASKALNİKOV(SUÇ VE CEZA) dedi ki...

Merhaba ben izlediğiniz pamuk adlı blogerın bir arkadasıyım bildiğiniz üzere onun doğum günü yarın ve bende blogumu ona ayırmaya karar verdim eğer isterseniz bir bakıp yorum yazabilirsiniz ve hatta bu onun için büyük bir süpriz olur şimdiden teşekkür ederim iyi akşmlar

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Nazcoum umarım senin de günün iyi geçiyordur. Fotodaki balonlar bana baharı hatırlattı:) Nedense herşeyi bahara yoruyorum ben:)) Spora devam! Çok iyi yapıyorsun! Öptüm kocaman:)

Moonish (moonsun) dedi ki...

Fotograflar harika Nazocum :)) Cicekler de super :)) Spora devam oylesye, olabildigince degerlendirmek lazim imkanlari:)) Ben posta kutularina bayildim bu arada :))

nazo dedi ki...

** Nazpek sanırım çoğu kişi aynı düşünce de. Uçurtma Avcısı güzel gidiyor şimdilik..

** Nazlı Ablacım, o kadar çok tembelim ki, bugün yarın derken aylar geçti :( Öpüyorum..

** Özlemcim hiç başlama o zaman.. Onun yerine başka bir kitap alırsın :)

** Zarifecim kesinlikle hasta bir adam. Düşünsene evini, çöp ev gibi :) Muckk..

** Alevcim hareketsiz kalmaktan iyidir. Yürü sen de fırsatın oldukça. Birbirimize gaz verelim :) Resimleri beğendiğine sevindim, öptümm canım..

nazo dedi ki...

**Belizcim, ben de rengini ve kokusunu çok seviyorum. Nisan'da da olur daha..

** Aşkınaycım teşekkür ederim, sevgiler..

** Tuğbacım kaç aydır başlayacağım ben, ancak işte :) M.Müzesi kötü değildi ama çok uzamış. U.Avcısı ise iyi gidiyor. Günlere gelince benim içinde farklı değil. Özlüyor insan dolu geçen haftasonlarını.. Öpüyorum Tuğbacım..

** Tatlı su kırosu teşekkür ederim.

** Raskalnikov seve seve..

** Seblacım, bahar havası gibiydi o gün. Sen bahara yor herşeyi, gelsin bir an önce :) Öpüyorum..

** Moonishcim teşekkür ederim. Azimliyim :) Ben çok sevdik posta kutularını :) Öpücükkkkk..

a. gizem dedi ki...

ayyy nazocummm ben bu yazıyı koşturmacadan kaçırmışım yeni okudum, spora başladığın için tebrik ediyorum seniii :)
bi de ne hoş gfotolar cekmişsin, göl çok hoşuma gitti şekercim... benim bugun yarın vee tüm haftasonu çoook çalışmam gerek çoook

ayci dedi ki...

o balonlu fotografin var ya...ben balonlari cok severim nazo. öyle ki - cok farkli severim. ve COK SEVERIM!

balonlu her fotograf hosuma gider benim.
ama seninkisi...sanki daha bi güzel.

o balonlari cektigin icin ve benide hem hüzünlendirdigin hemde sevindirdigin icin ve senin bunu bilmeyerek yaptigin icin tesekkür ederim!