BİR SEHPA, BİR TEPSİ

3.5.15

Beni instagram da takip edenler bütün olayın bu sehpa üzerinde geçtiğini bilirler. 
Bilmeyenler beni instagramda da takip edebilirler { @nazo_ } ^^
Sizin de evinizde koltuğun aynı köşesine oturma gibi bir alışkanlığınız var mı bilmiyorum ama bizim evde öyle. Benim oturduğum köşenin sağ tarafında bir sehpa var. Tam pencerenin önünde, yani hep güneş alan, aydınlık olan köşede. İşte aslında pek büyük olmayan sehpa benim o an için ilgilendiğim her şeyi üzerinde taşıyor.
Bir de tepsi var. Zaman zaman mumlar, bazen çiçekler, bazen gözümün önünde olmasını istediğim küçük ev aksesuarları da bu tepsinin içinde yerini alıyor.
Instagram da "senin bu köşeni çok seviyorum" yorumları almaya başlayınca, ben de çok sevdiğimi farkettim ve eski fotoğrafları kurcaladım.
Genelde okuduğum ya da okunacaklar sırasına aldığım, kitaplığa koyup unutmak istemediğim kitapları koyuyorum. Çok fazla zaman ayıramadığımda bile 2-3 sayfa bile kardır deyip okuyorum gözümün önünde olunca.
Baharla birlikte dallar renklenince eve gelirken 1-2 minik çiçek koparıyorum, yapmaman gerekir belki ama güzelliklerine karşı koyamıyorum bazen..
Tembel akşamlarda, evde yemek olmayınca kitapların yerini atıştırmalıklar alıyor.
Tüm gün aydınlık aslında ama ikindi güneşi başka güzel oluyor. Ezginin Günlüğü'nden sakin bir şeyler çalıp, hiçbir şey düşünmeden kitap okumak çok keyifli olıuyor.
Hergün bir 15 dk. mutlaka kahve saati oluyor bu köşede.
Bazen benim fazla amatör çizimlerime ev sahipliği yapıyor :)
Kafam gibi karışık olduğu da oluyor, her telden çalıyor öyle zamanlarda :p
Bazı sabahlar da böyle minik sürprizlerle tanışma köşesi oluyor.


0 yorum: