NIVEA TANITIM VİDEOSU | ANNEM HAKLIYMIŞ

5.5.15


Nivea deyince benim aklıma mavi kutulu el kremi ve annem geliyor. Makyaj masasının üzerinde hep vardı o krem. Hani bazı anların kokusu vardır ya işte o kremin kokusu bana küçüklüğümü, o masanın üzerinde karıştırmayı istediğim makyaj malzemelerini hatırlatıyor. 
Nivea'nın Anneler Günü projesi beni yine o günlere, annemin mis kokulu, yumoş ellerine götürdü. Nivea Anneler Günü sebebiyle #momwasright #annemhaklıymış diyerek genç kadınların annelerinden aldıkları en değerli tavsiyeleri ve annem haklıymış dedikleri anları anlatan bir video hazırladı.

Nasıl başlasam #annemhaklıymış dediğim şeyleri nasıl sıralasam bilemiyorum. Ergenlik ve sonrası bir kaç yıl zaman zaman isyan ettiğim ve kurtulmaya çalıştığım aile yanı, anne öğütleri şuan en büyük yol göstericim.
Annemin büyük konuşma kızım sözleri hep kulağımda ve evet ne zaman büyük konuşsam, annemi eleştirsem bir süre sonra aynı şeyi yapıyorum. Mesela evden çıkarken ev terliğimi düzgün bir şekilde koyuyorum kenara. Halbuki anneeeee ne gerek var, düzeltme şunları" diyen bendim ama o çok saçma görünen şey aslında saçma değilmiş #annemhaklıymış.
Yazın kış için buzluğu doldurması o kadar angarya gelirdi ki, "sanki aç kalacağız, markette her şey var, alsak olmaz mı?" vs. konuşurdum konuşurdum. O tabii ki umursamaz hazırlık yapardı.
Sonra evlendim, benim için de hazırladı. Ben yine konuştum. "Evde koloni halinde yaşamıyoruz anne, 2 kişi için ne gerek var bunca hazırlığa" diye sonra elbette #annemhaklıymış o hazırlıklar soğuk ve havanın erken karardığı kış günlerinde iş dönüşü hayat kurtarıcıymış.
Annemin söylediği dalga geçtiğim o tüm klişeleri, hayatımın değişik dönemlerinde uygularken, başkalarına söylerken buldum kendimi #annemhaklıymış. Herşeyi en iyi ben bilmiyormuşum ;)
Bu içerik Nivea sponsorluğunda yayınlanmıştır, 
fakat tüm düşünceler bana aittir.


0 yorum: