Konudan konuya

15.11.08

2-3 gündür pek bir mutluyum. Nedenini bilmiyorum. Hani bazen nedensiz içimiz sıkılır ya, bu kez nedensiz mutluyum işte.. Umarım uzun sürer :)
Araba da türkçe müzik dinleyip, kendimi ülkemde hissetme etkinliğim kapsamında bu hafta Haluk Levent dinlemeye başladık. "Haluk Levent'e ne oldu ya, adam unutuldu gitti, bi daha albüm falan yaptı mı, vay bee ne dinlerdik, konserlerinde az kafamızı sallamadık" muhabbeti eşliğinde dinliyoruz eski şarkılarını. Dert Olur, Ankara, Anlasana, Yollarda Bulurum Seni, Mektup, Dostum, Anlamadın, Hani Benim Olacaktın..vs. Hatırladınız mı? Ben ne zaman bu şarkıları dinlesem yüzüm gülüyor. Bir de Yaşar'ın eski şarkıları aynı etkiyi yaratıyor bende. Koy Beni Gözlerine, Gel Benimle, Kör Bıçak ... İlk gençlik yıllarımın şarkıları :) Lise yıllarımı hatırlıyorum bu şarkıları dinlerken. Hem de öyle ayrıntıları hatırlıyorum ki, "eşim hadi ya öyle miydi?" demekten alamıyor kendini. Lise benim/bizim için çok özeldi ve güzeldi cidden. Öyle güzel anılar biriktirmişim ki, hep mutlulukla hatırlıyorum. Hem hayatımın anlamını, eşimi verdi bana canım okulum. Elbette mutlulukla hatırlayacağım :p Haluk Levent'ten nereye getirdim konuyu :)
Bu ara sadece birşeyler izliyorum. Ne takı yapmakla uğraşıyorum, ne başka şeyle.. Zaman hızlı geçiyor ama. Buna çok seviniyorum.
Saçlarımı kestirdim. Aynı kuaförde, aynı kişi tarafından eşim de traş oldu. Çok komik geldi bana. Türkiye'de alışık olmadığımız bir durum ne de olsa. Nasıl anlatacağım, anlamazsa, ya çok fazla keserse vs. kaygılarla gittim ama memnun döndüm. Kendi dilimizde bile anlatırken bazen alakasız bir model çıkarabiliyorlar ama korktuğum olmadı neyse ki. İstediğim modelin çıktısını alıp gitmiştim, bunun faydasını gördüm sanırım. Kesilince kendine geldi saçlarım. Kuaför saç derin çok kuru, o yüzden dökülür dedi. Küçük de bir bakım yaptı. Bizim aktarlara benzeyen bir siteden, online olarak saçımdaki sorunları işaretlediğim bir test doldurdum. Ona göre uygun olan şampuan gelecek pek yakında. Daha önce bahsettiğim kimyasal ilacın sadece şampuanını aldım. Diğer şampuan gelene kadar kullanırım. Kuaförün önerdiği fırçayı da aldım. Şimdilik bu şekilde çözümler buldum. Kimyasal ilaçlara yüklenmeden önce deneyeceğim.
Konudan konuya geçiyorum ama canım yazmak istedi bugün. Epey bir zaman önce kitap sipariş ettiğimi söylemiştim ya gelmediler :( Büyük ihtimal kayboldular, çünkü bu zamana çoktan gelmiş olmaları lazımdı. Postaya verileli 24 gün oldu tam. Çok istedim ya ondan olmadı galiba :( Halbuki böyle sorunla karşılaşmak çok nadir görülüyormuş. Türkçe kitap okumayı özledim ama şimdilik yapacak birşey yok.
Benden haberler bu kadar şimdilik..
Hafta sonunuz çok güzel geçsin !!!


15 yorum:

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

iyi olmana çok sevindim..mutluluğun daim olur inşallah nazocum...kitaplar 24 gün geçmesine rağmen bir de geliyomuşşş ne süper olur.

serrose dedi ki...

Gecen sene havaalaninda karsilasmistik Haluk Levent le karsilikli gulumsemistik.Bende hayraniydim ahh ahh Kusadisi konserinde kitabini imzalatmistim.Bak neler getirdin aklima :)
kitaplarin gelmemesine uzuldum canim ya :(
Saclarin icin cozumler insallah yararli olur canim.Yeni kesimini gule gule kullan.Bende gecen sene ilk kuafore gittigimde ayni cocuk benim sacimi boyamisti baligin sacini kesmisti bende bi soklardaydim :)
sevgiler canimcim
mutlulugun daim olsun hep

Hayatın Ressamı dedi ki...

oh oh allah keyifini artırsın çok çok daha mutlu ol.bende çok severim haluk leventi çok güçlü bir sesi var değilmi*
umarım siparişlerin daha fazla bekletmez seni.

ELÇİN dedi ki...

canım mutlu olmana çok sevindim :)

hep böyle sürsün

öpüyorum

yass dedi ki...

heeep mutlu ol nazosum.. zor ıs senınkısı.. bı sevdıgıne gıderken dıger sevdıklerını bırakmak.. ammmaa masallah demeyı unutma sonra benım gıbı olursun:P

nazo dedi ki...

** İçimden Geldiği Gibi, off ne süper olur. Bakma sen içimde hala bir umut kırıntısı var. Hergün kontrol ediyorum postayı:(

** Serrose, benim de hatırımda kalan en güzel konserlerden biriydi. Kayboldu gitti adam :) Kitaplar beni de üzdü, neyse artık. Kuaför cidden komikti. Kaş ve dudak üstüde aynı kişi alıyor:) Teşekkür ederimmm.. Öpüyorum..

** Sihirlicim, çook teşekkür ederimm. Bizim dönemimize denk geliyor ya Haluk'un çıkışı. Seviyoruz o yüzden. Sevgiler..

nazo dedi ki...

** Elçincim, çok teşekkür ederim canım. Hep birlikte mutlu olalım :)

** Yass, kalıcı olsaydım zordu ama atlattım o dönemi. Sağlıklı olduktan sonra hergün geçiyor. Aman maaşallah hepimize :))

babegazelle dedi ki...

amerikada uzun zmn yaşamış bi arkım bana orda kuaför kültürü bizim gibi değil her mahalla arasında kuuför bulamazsın türkiyedeki gbi bi de en orta ölçekli yere bile bi servet ödersin didiydi dooru mudur kine??ne maraklıyım yaw:)

Flame dedi ki...

Bende de tam tersi bir ruh hali var canım. Nedeni yok ama canım sıkkın. Birazdan yazacağım bloga. Kitapların biran önce eline ulaşır umarım. Mutluluğun daim olsun arkadaşım. Öpüyorummm

nazo dedi ki...

Doğrudur canım. Benim gittiğim kuaför eşimin okuluna yakın. Biraz daha öğrenci kesimine hitap ediyor, memnun kaldım o ayrı konu. Her neyse, saç kesim+eşimin saçına şekil verdi+ben dudak üstümdeki tüyleri aldırdım 52 dolar tuttu. 5 de bahşiş verdik. 57 dolarla çıktık. Arkadaşım başka bir yerde gitti. Çok kısa saçları var, 1 parmak kadar aldırmış 45 dolar vermiş. Onun gittiği civar biraz lükstü. Yani fiyatlar değişmekle birlikte epey uç Tr.ye göre.

nazo dedi ki...

** Alevv, bazen oluyor evet ama çok uzun sürmesin. Geçsin gitsin içindeki sıkıntı her nedense. Hadi yaz da okuyayım. Öptüm canım..

Sinem dedi ki...

Nazoooooşşş. Bu ne güzel bir post olmuş böyle. Neşeli. :) Ben yollayayım sana istediğin kitapları. Belki elimin uğuru ile gelir ne dersin? Oralarda senin için bazı şeylerin yoluna girmiş olmasına çok seviniyorum. Saç konusunda ben de çok mutluyum son zamanlarda. Bir tek diplerim çıkı bayramı bekliyorum o beni mutsuz ediyor. Schwarskoph'un ürünlerinden çok memnunum bilgin olsun. Öpüyorum seni. Eşine selam.(Ay mail modunda oldu bu yorum, idare et. )

gunduz68 dedi ki...

Senin adına çok sevindim.Birilerinin mutlu olması ne güzel.bir insanın gülümseyebilmesi bile az şey mi.neler hissetiğini az çok anlıyorum çünkü bende aynı ruh hali içindeyim.çok mutluyum bende...

nazo dedi ki...

** Sinemmmmm çok teşekkür ederim. Çoook düşüncelisin. Bekliyorum şimdilik bakarsın gelir. İyiyim burada, hiçbir sorun yok. Böyle de gider sonuna kadar umarım. Schwarskoph aklımda. Tr.de denerim mutlaka. Ben de selam gönderiyorum eşine mail modunda :)

** Gündüz merhaba, hepimiz dilediğimiz hayatları yaşayıp, mutlu oluruz umarım. Bence de gülümseyen insan görmek çok güzel..

Banu Karagil Dalaman dedi ki...

Enerjik bir durum var oralarda. Buralardan hissettimmmm:)